
تزئین های مدل کیک مرغ مجلسی همراه با دستور تهیه طرز تهیه کیک مرغ و گردو آماده سازی ۱ ساعت مدت انتظار ۲ ساعت
تزئین های مدل کیک مرغ مجلسی همراه با دستور تهیه






















طرز تهیه کیک مرغ و گردو :
آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت
مواد اولیه :
برای ۵ نفر
نان تست:۱۰ عدد
سینه مرغ:۲ عدد
تخم مرغ:۵ عدد (پخته)
سس مایونز:۱ پیمانه
ماست خامه ای:۲ پیمانه
گردو:۱ پیمانه
تره:۱ پیمانه (سبزی تره)
نمک: به مقدار لازم
فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه :
برای تهیه کیک مرغ خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید
و تخم مرغ های پخته خرد شده ، تره خرد شده ، ماست ، سس مایونز ،گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.
حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید
و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود
پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی زیتون یا گوجه و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید.
نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید ، غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.
منبع: پاتوق – patoghmag.ir
- ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۹