دسر فرانژپین موز و شکلات

دسر فرانژپین موز و شکلات

دسر فرانژپین موز و شکلات

دسر فرانژپین موز و شکلات     آشپزی، دسر و شیرینی، نوشیدنی، ترشی و مربا ، آموزش انواع غذا در وب سایت جامع پاتوق   مدت زما

دسر فرانژپین موز و شکلات

آشپزی، دسر و شیرینی، نوشیدنی، ترشی و مربا ، آموزش انواع غذا در وب سایت جامع پاتوق .

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 25 تا 30 دقیقه

میزان سرو: 15 تا 20 دقیقه

مواد لازم:

    کره حیوانی: 100 گرم

    ماست شل: یک سوم پیمانه یا 87 گرم

    تخم مرغ: 1 عدد

    موز متوسط (رنده شده): 1 عدد

    بادام (آسیاب شده): یک چهارم پیمانه

    پودر قند: یک چهارم پیمانه

    آرد سفید: 110 گرم

    پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه یا 32 گرم

    بکینگ پودر: دو سوم قاشق چای خوری

    دارچین: یک دوم قاشق چای خوری

    شکلات: مقداری برای تزئین

    پودر پسته: مقداری برای تزیین

 

دسر فرانژپین موز و شکلات

طرز تهیه:

1. ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به پودر قند، تخم مرغ، موز رنده شده و ماست با همزن برقی مخلوط می کنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند و مخلوط شوند.

 

2. سپس بادام آسیاب شده را اضافه می کنیم (در صورت تمایل از گردو نیز می توان استفاده کرد) و در نهایت پودرکاکائو و بکینگ پودر و دارچین و آرد الک شده را بیفزایید و در چندین مرحله به مواد اضافه می کنید تا مواد یکدست شود،

اگر مواد چسبنده بود، آرد به مقدار کم می توانید اضافه می کنید تا مواد یکدست شود، اگر مواد چسبنده بود آرد به مقدار کم می توانید اضافه کنید تا زمانی که اگر با دست تمیز به مواد دست زدید به دست نچسبد.

3. سپس خمیر را با وردنه پهن کرده به قطر نیم سانت و بعد کاتر زده و در سینی فر بچینید، بهتر است که داخل سینی کاغذ روغنی باشد سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهید.

 

4. بافت این شیرینی بسیار شبیه کیک می باشد. طعم خوبی دارد و در ظرف در بسته برای مدت 15 روز ماندگاری دارد.

منبع: پاتوق – patoghmag.ir

مطالب مشابه
  • ۲۸ شهریور ۱۳۹۹
۰ دیدگاه

×